Opinie

8,1
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
7,7
Komfort
7,5
Lokalizacja obiektu
9,6
Udogodnienia
7,3
Personel
8,8
Stosunek jakości do ceny
7,7

Opinie

    pl

    Ocena

    7,5
    23 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Danuta
    pl

    Ocena

    8,3
    23 maja 2018
    W obiekcie tej klasy parking powinien być w cenie.
    Czysty, piękny pokój. Rewelacyjne śniadania, super lokalizacja.
    Marlena
    pl

    Ocena

    7,9
    23 maja 2018
    Brak windy i bardzo wysokie schody.
    Znakomita lokalizacja.
    Adam Barański
    pl

    Ocena

    9,6
    23 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jan
    pl

    Ocena

    10
    22 maja 2018

    Przemiły pobyt w Sopocie

    Bardzo korzystne położenie, przemiły pensjonat do którego lubimy wracać
    Witold
    pl

    Ocena

    8,3
    22 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ilona
    pl

    Ocena

    7,9
    21 maja 2018
    Wyposażenie nadwyrężone zębem czasu
    Lokalizacja Śniadanie
    Grażyna
    pl

    Ocena

    10
    15 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Zofia
    cz

    Ocena

    5,4
    14 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    sławomir
    pl

    Ocena

    8,3
    13 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    A Bos
    pl

    Ocena

    5,8
    9 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ewa
    pl

    Ocena

    8,3
    9 maja 2018

    Jestem zadowolona z pobytu w tym hotelu- polecam.

    spokój ,cisza, miła i fachowa obsługa., zadbany i czysty pokój
    Trynity
    pl

    Ocena

    6,7
    8 maja 2018

    Eden Sopot

    Mało urozmaicone śniadania. Codziennie to samo, stół szwedzki uzupełniany z opóźnieniem. Personel na jadalni słabo mówił po polsku. Nie sprzątano w pokojach, ani w łazience w czasie pobytu.
    Genialna lokalizacja. Wszędzie blisko, nad morze, deptak, do restauracji. Duże pokoje. Ogólnie miły personel.
    Rafał
    pl

    Ocena

    7,5
    6 maja 2018

    Z pewnością Pensjonat Eden był atrakcją pobytu w Sopocie. Polecam.

    Klimat Pensjonatu Edem bezcenny! Położenie rewelacyjne. Dziwne, ale bardzo cicho. Bardzo czysto, wszystko sprawne. Przemiła obsługa w recepcji i w restauracji. Polecam na romantyczne wypady. Super dla osób doceniających indywidualność i niestandardowość. Kuchnia smaczna, choć mało atrakcyjna - spokojnie porównywalna w niektórych hotelach 3-gwiazdkowych.
    Marta z rodziną
    pl

    Ocena

    9,2
    6 maja 2018

    Miło spędzony czas!

    Świetna lokalizacja, miły personel, smaczne śniadania, czysto!
    Robert
    pl

    Ocena

    7,5
    4 maja 2018
    Trochę głośno rano,klimatyczne drzwi nie są wygłuszone
    Super lokalizacja,dobre śniadanie
    Paweł
    pl

    Ocena

    8,0
    4 maja 2018

    Jęsli to będzie możliwe, z przyjemnością wrócimy do Edenu.

    Śniadania smaczne, łóżka wygodne, sympatyczna obsługa, doskonałe położenie.
    Anna
    pl

    Ocena

    8,8
    3 maja 2018

    Chętnie wrócę

    Brak windy no i widać , jego wiek. Natomiast jest świetnie sprzątany więc ten wiek jest niwoleowany czystością. No i piekne zdjęcia z historii pensjonatu , które wiszą na wyskości 2 m nad podłogą a ja mam tylko 160 cm
    Swietne śniadania , przemiły i pomocny personel, doskonała lokalizacja.
    Adam
    pl

    Ocena

    5,8
    29 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anita
    ch

    Ocena

    10
    20 maja 2018

    A healing, relaxing, wonderful stay. Highly recommend.

    The location is excellent, two minutes from the sea. The staff is very helpful and friendly. Rooms are clean and light, the bed is comfortable. The breakfast is five star, truly excellent. I keep coming back every year.
Ładowanie opinii